Azure - Onbeperkte mogelijkheden

Windows Azure is een open, flexibel en veilig cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van datacenters, door Microsoft beheerde.. U kunt toepassingen bouwen met behulp van welke taal, welk hulpmiddel of welke structuur dan ook. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien integreren met uw bestaande IT-omgeving.

Oplossingen

Infrastructuur

U levert het, wij voeren het uit

Windows Azure biedt een infrastructuur op aanvraag die wordt geschaald en aangepast aan de wisselende behoeften van uw bedrijf. Of u nu nieuwe toepassingen maakt of bestaande toepassingen uitvoert, wij bieden de beste prijs-prestatieverhouding en de beste end-to-end ondersteuning.

Opslag, back-ups maken en herstellen

Geef uzelf zekerheid

Windows Azure biedt schaalbare, duurzame oplossingen voor cloudopslag en het maken en herstellen van back-ups voor elk soort gegevens. Het werkt met de infrastructuur die u al hebt, zodat u uw strategie voor bedrijfscontinuïteit goedkoop kunt uitbreiden en u beschikt over de opslag die is vereist voor uw cloudtoepassingen.

Webtoepassingen

Maken, publiceren, schalen

Windows Azure biedt veilige en flexibele ontwikkelings-, implementatie- en schaalbare opties voor webtoepassingen van elke grootte. Gebruik uw bestaande hulpprogramma´s om toepassingen te maken en te implementeren zonder dat u de infrastructuur hoeft te beheren.

Mobiele apps

Verbind uw app met de cloud

Met Windows Azure kunt u snel eenvoudig schaalbare mobiele apps bouwen. Binnen enkele minuten kunt u gegevens opslaan in de cloud, gebruikers verifiëren en pushmeldingen versturen naar miljoenen apparaten.

Media

Opnemen, coderen, streamen

U kunt met Media Services van Windows Azure schaalbare, goedkope end-to-end oplossingen voor mediadistributie bouwen voor het streamen van media naar Adobe Flash, Android, iOS, Windows en andere apparaten en platforms

Ontwikkelen en testen

Toepassingen sneller ontwikkelen en testen

Met Windows Azure kunt u toepassingen sneller ontwikkelen en testen, tegen lagere kosten en hebt u de flexibiliteit om deze in de cloud of lokaal te implementeren.

Big Data

Nieuwe inzichten. Ontgrendeld.

Onthul nieuwe inzichten en neem betere beslissingen met Windows Azure HDInsight, een Big Data-oplossing mogelijk gemaakt door Apache Hadoop. Maak die inzichten vanuit allerlei typen gegevens via Microsoft Excel duidelijk aan gebruikers in het bedrijf.

Identiteits- en toegangsbeheer

Ondernemingsdirectory in de cloud

Active Directory van Windows Azure biedt een bedrijfsklare identiteitsservice in de cloud waardoor eenmalige aanmelding mogelijk is voor cloudtoepassingen en lokale toepassingen. Ook is verificatie op basis van meerdere factoren mogelijk voor extra beveiliging en naleving.

Klanten

  • Vives
  • Potteau
  • UBF-ACA
  • Hannibal