Ondersteuning, implementatie én ontwikkeling op maat

SharePoint at work

Haal meer uit Office 365 - SharePoint Online

Een overstap naar Office 365 roept natuurlijk veel vragen op. Als Microsoft Cloud Partner staan we u graag bij in het maken van de juiste beslissingen voor uw specifieke situatie maar staan we ook in voor de ontwikkeling van aanpassingen op maat. Zo kunnen volledige applicaties ontwikkeld worden op het SharePoint platform, gebruikmakend van de reeds aanwezige kracht, flexibiliteit en beveiliging. Maak van SharePoint uw centraal werkstation, van overal toegankelijk!SharePoint at work

SharePoint - van documentbeheer tot xRM

SharePoint is niet alleen een platform voor documentbeheer maar laat vooral ook heel krachtige uitbreidingen toe. Zo is het mogelijk de soms vele loshangende applicaties allemaal te integreren in het SharePoint platform. Door het krachtige procesbeheer eigen aan SharePoint kunnen verregaande bedrijfsprocessen moeiteloos geïntegreerd worden. Zo wordt SharePoint nog meer het centrale informatiebeheer en dit met Office 365, van overal bereikbaar op tal van manieren - via browser, Outlook, mobile applicaties, ... . Dit maakt Office 365 - door de combinatie van Exchange Online en SharePoint Online - een prachtige oplossing voor elk type bedrijf!

Daarnaast staan we ook in voor het ontwikkelen van een oplossing op maat van uw onderneming. Bent u een 2-manszaak die op zoek is naar optimalisatie of een multinational die 100 projecten wereldwijd opvolgt? Het SharePoint platform past zicht aan naar uw noden, zowel in kracht, flexibiliteit als in kostprijs.

Maak nu uw proefabonnement aan!

Microsoft Office 365 proefabonnement

Gebruik onderstaande link om een volledig gratis proefabonnement aan te maken en Office 365 meteen te ervaren! Indien u via onderstaande link werkt kies u ons als uw persoonlijke partner en kunnen wij u zo bijstaan bij vragen of problemen.

Proefabonnement aanmaken

Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk

Microsoft Office 365 nieuwe mogelijkheden

Ervaar de kracht van Exchange Server en SharePoint Server, geniet van de flexibiliteit van de online Office tools en installeer Microsoft Office op 5 toestellen per gebruiker. Dat alles voor een uiterst voordelig maandelijks abonnement! Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig te beheren IT-services. Uw complete kantoor in de cloud!

Abonnementen voor bedrijven in alle soorten en maten

Office 364 logo

Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium

Gemakkelijk te beheren, krachtige functionaliteit

Profiteer op vrijwel elke locatie van de nieuwste Office-toepassingen en eenvoudig te beheren IT-cloudservices, zoals hoogwaardige e-mail en webconferenties.

Office 364 logo

Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen

Effectief beheer, compliance en samenwerken in teams

Bied uw medewerkers vrijwel overal toegang tot de nieuwste Office-toepassingen, IT-cloudservices zoals hoogwaardige e-mail en teamsites, en krachtige beheer- en compliancetools.

Office 364 logo

Office 365 Enterprise

Geavanceerde tools en functies

De functionaliteit die uw bedrijf nodig heeft: vrijwel overal toegang tot de nieuwste Office-applicaties, hoogwaardige cloudservices zoals teamsites en gehoste voicemail, en geavanceerde IT-functies.

Office 364 logo

Exchange online

Slimmer werken, overal, met gehoste e-mail voor bedrijven.

Werken met e-mail, agenda en contactpersonen op uw pc, op uw telefoon en in uw webbrowser. Met Exchange Online kunt u de productiviteit vergroten en uw organisatie beschermen, en tegelijkertijd de controle houden.

Office 364 logo

Office 365 voor het onderwijs

Gratis e-mail, websites, online documenten bewerken en opslaan, chatberichten en videoconferenties

Bied studenten, docenten en medewerkers de hoogwaardige communicatie- en productiviteitsoplossingen die ze nodig hebben met de snelheid en flexibiliteit die uw instelling vereist.

Office 364 logo

Office 365 voor de overheid

Moderniseer uw productiviteitsoplossingen op uw eigen voorwaarden.

De beste keus voor overheidsorganisaties met vergaande IT-vereisten die in hun eigen tempo op cloudservices willen overstappen. Dit met aangepaste, uiterst voordelige prijszetting!

Klanten

  • Vives
  • Potteau
  • UBF-ACA
  • Hannibal