Opleidingen

opleiding outlook Cloudware College

Onze Cloudware College opleidingen zijn bedoeld voor personen die op professioneel niveau wensen te werken met onderstaande software pakketten. De opleidingen zijn heel praktisch ingericht waarbij, naast alle functies uit de doeken te doen, ook alle "best-practices" voor professioneel gebruik worden meegegeven. Onze opleidingen zijn zowel voor individuen als groepen beschikbaar.

Opleidingen voor individuen
Voor individuen voorzien we enkele gezamelijke maandelijkse opleidingsmomenten waarop u kan inschrijven via dit inschrijvingformulier. De opleidingen worden gegeven met een praktische "hands-on" aanpak waarbij iedere deelnemer door ons wordt voorzien van een oefenlaptop met de nodige software. Deze opleidingen vinden plaats in onze kantoren te Kortrijk.

Opleidingen voor groepen
Voor groepen vanaf 5 deelnemers worden opleidingen op maat voorzien. Deze opleidingen kunnen zowel plaats vinden in onze kantoren te Kortrijk of gaan door op locatie. De opleidingen worden gegeven met een praktische "hands-on" aanpak waarbij iedere deelnemer door ons wordt voorzien van een oefenlaptop met de nodige software. Voor meer informatie rond groepsopleidingen gelieve ons te contacteren via e-mail info@cloud-ware.be of per telefoon op 056 98 08 65.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze beschikbare opleidingen. Kies een opleiding voor meer informatie rond de inhoud, prijs en de datums.

Inschrijven

Opleidingen overzicht

Zie onderstaand alle momenteel beschikbare opleidigen. Contacteer ons indien u een opleiding niet terug vindt. Onze consultants uiteenlopende kennis die niet altijd beschikbaar zijn voor mainstream toepassingen.