top of page

Bescherm je gegevens met Cloudware: de betrouwbare back-upoplossing voor Microsoft 365

Microsoft heeft aangekondigd dat het de Microsoft 365-back-upmarkt betreedt met een back-upproduct voor SharePoint Online, OneDrive for Business en Exchange Online. Wanneer deze service beschikbaar wordt, is nog onbekend. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, bestaat er dus vandaag geen back-upoplossing binnen Microsoft 365. Voor onze klanten bieden we bij Cloudware vandaag al een volledige, betrouwbare back-upservice aan.

Bescherming tegen menselijke fouten

Hoewel er binnen Microsoft 365 een technische back-up is voor hardwarefouten, is er geen voor menselijke fouten. Dit betekent dat als een gebruiker per ongeluk bestanden verwijdert of wijzigingen aanbrengt die later ongedaan moeten worden gemaakt, er geen manier is om deze gegevens te herstellen zonder een externe back-upoplossing.


Alle gegevens, tot zeven jaar veilig bewaard

Cloudware biedt een betrouwbare en veilige back-upoplossing voor SharePoint Online, OneDrive for Business en Exchange Online. Zo kan je je gegevens veiligstellen en herstellen in geval van menselijke fouten, zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden of het overschrijven van belangrijke informatie.


Het is ook vermeldenswaardig dat Teams-back-up- en herstelmogelijkheden niet zijn opgenomen in de huidige release van Microsoft's back-upproduct. Dit betekent dat gebruikers die Teams gebruiken voor samenwerking en communicatie mogelijk extra bescherming nodig hebben voor hun gegevens. Zoals onze oplossing dus 😉


Je gegevens beschermen? Contacteer Cloudware

Terwijl Microsoft zijn intrede doet in de Microsoft 365-back-upmarkt, biedt Cloudware vandaag al een betrouwbare back-upoplossing aan. Zo kan je je gegevens veiligstellen en herstellen in geval van menselijke fouten. Neem vandaag nog contact op met Cloudware om je gegevens te beveiligen en gemoedsrust te krijgen.Comments


bottom of page