Venice Boekhouding

Unit4 C-Logic official reseller UNIT4 C-Logic Business Software

UNIT4 C-Logic ontwikkelt sedert 1985, onder de naam Venice, standaard software voor het beheer van de dubbele boekhouding, facturatie en voorraadbeheer en verzorgt ook dito opleidingen. De kwalitatief hoogstaande en actuele software voor gebruik op PC's en PC-netwerken richt zich op de Belgische KMO en accountant.

Venice Boekhouding
Of u nu de boekhouding voert voor een klein, middelgroot of groot bedrijf, voor een vzw of als accountant voor een hele reeks dossiers van uiteenlopende grootte, u voldoet moeiteloos aan alle wettelijke verplichtingen.
Alle input verloopt bijzonder efficiënt en de btwaangifte, de jaarlijkse listing en de intracommunautaire opgave kunnen elektronisch worden ingediend. Standaard beschikt Venice over een ganse rits tijdsbesparende functionaliteiten. Om er enkele op te noemen:

  • - verwerking van CODA-berichten (gecodeerde elektronische dagafschriften)
  • - inlezen van elektronische aankoopfacturen
  • - online controle van ondernemingsnummers via de VIES-databank.

Venice Boekhouding is een algemeen boekhoudprogramma gebaseerd op het minimum genormaliseerd rekeningenstelsel. U voldoet er moeiteloos mee aan alle wettelijke verplichtingen of u nu de boekhouding voert voor een klein, een middelgroot of een groot bedrijf of als accountant voor een onbeperkt aantal dossiers van uiteenlopende grootte. Tal van duidelijke rapporten, overzichten en vlotte exportmogelijkheden maken van Venice Boekhouding steeds dé bron van informatie om elke bedrijfssituatie op de voet te volgen.

Het spreekt voor zich dat u met Venice Boekhouding de vier basisdocumenten 'Aankopen', 'Verkopen', 'Financieel' en 'Diverse' kan inbrengen.

Venice Boekhouding, volledig gebaseerd op de intuïtieve Windows-gebruikersinterface, is een zeer vlot en gemakkelijk aan te leren programma. Het programma werkt echt in multitasking en biedt perfect geïntegreerde Windows-functionaliteiten. U hoeft bijvoorbeeld een boekingsmodule niet te verlaten om een klant of een leverancier toe te voegen of om een algemene rekening te raadplegen!

Voor meer informatie contacteer ons gerust via info@cloud-ware.be, telefonisch via 056 98 08 65 of zie de officiële UNIT4 C-Logic Venice website: http://www.unit4venice.be/oplossingen/boekhouding.